ПРОДОВЖУЄМО РЕАЛІЗОВУВАТИ РОЗУМНІ СЕГМЕНТИ

Навчання ніколи не вичерпує розум. – 

Леонардо да Вінчі

Наші експерти щоденно активно працюють для успішного просування та розвитку наших учасників в рамках реалізації проекту «Smart ГРОМАДА – СТВОРЮЄМО РАЗОМ» і, закінчивши вивчати один сегмент, переходимо до вивчення інших.

На разі, з 26 березня, переходимо до вивчення наступних сегментів:

  • Електронний сервіс поіменного голосування та звітів щодо діяльності керівництва ради та депутатів;
  • Реєстр нормативних документів – відкриті дані Open Data;
  • Єдиний  реєстр земель та об’єктів комунального майна.

Якщо говорити більш детально, то варто зазначити, що  «Електронний сервіс поіменного голосування та звітів щодо діяльності керівництва ради та депутатів» запроваджений для надання інформації щодо депутатського складу, проектів рішень, результатів поіменного голосування, рішень та матеріалів до них, інформації про керівництво ради та депутатів з персональними сторінками кожного та можливістю розміщення звітів про діяльність.

Реєстр нормативних документів – відкриті дані Open Data призначений для розміщення як обов'язкових для оприлюднення матеріалів, так і інших пакетів даних, забезпечення оперативного доступу до інформації про діяльність керівництва ради, її виконавчого комітету, депутатів. Ключова перевага реєстру в тому, що інформація розміщується в форматі відкритих даних.

Єдиний реєстр земель та об’єктів комунального майна є автоматизованою системою збирання, обліку, накопичення, оброблення, захисту, опублікуванню та надання інформації про нерухоме майно та земельні ділянки, у тому числі передане в оренду, лізинг, концесію або заставу комунальних підприємств, їх об’єднань, установ та організацій.