ЕЛЕКТРОННИЙ КОНТАКТ ЦЕНТР

Зміни – закон життя. І ті, хто дивиться тільки в минуле чи лише на сьогодення, безперечно – пропустять майбутнє. – Джон Ф. Кеннеді

 

Застарілість систем прийому, обробки та контролю виконання звернень у багатьох містах, районах, селах, селищах призводить до необхідності витрачати багато часу, щоб з'ясувати, куди та як звернутись, як проконтролювати опрацювання звернення та отримати  результати його розгляду. В свою чергу виконавці стикаються з іншими питаннями: контроль термінів, якість виконання звернень, підготовка та надання відповіді заявнику на його звернення, витрачання багато часу на проведення аналізу та підготовку звітів.

Тому Агенцією інноваційного, сталого розвитку та ресурсоефективності в рамках реалізації проекту “SMART ГРОМАДА - СТВОРЮЄМО РАЗОМ!” з 16 березня 2018 року проводиться он-лайн навчання з впровадження “Електронного Контакт-Центру” для громад-учасників проекту та роботи з даним веб-сервісом.

“Електронний Контакт-Центр” - це комплексна система управління зверненнями громадян, яка надає можливість жителям звернутись до органу влади будь-яким зручним способом: через зовнішній сайт або відповідний банер, який можливо розмістити на будь-якому сторонньому інтернет-ресурсі; письмово; по телефону; через інший орган; через особистий прийом; будь-яким іншим способом.

“Електронний Контакт-Центр” - це можливість приймати та обробляти отримані звернення, використовуючи єдину систему управління зверненнями; отримувати будь-яку аналітичну інформацію, формувати звіти миттєво та в режимі реального часу; отримувати рейтингування показників виконавців за будь-якими критеріями .