Створюємо портали для взаємодопомоги. Долучайтесь!

24 лютого 2022 року відбувся відкритий воєнний напад на територію України та кожен з нас опинився у важкому становищі. Українці настільки згуртувались, що надають допомогу один одному. Значна кількість гуманітарної допомоги збирається та направляється з країн ЄС, тому можливо констатувати, що допомога є, ті хто мають можливість допомоги за різними напрямами також ж є, та на великий жаль існує велика кількість людей які потребують допомоги. Крім того органи місцевої влади, які забезпечують тил та життєдіяльність міст також потребують допомоги. Щоб допомога була адресна та своєчасна - фахівцями ГО "Агенція інноваційного сталого розвитку та ресурсоефективності" спільно з нашими партнерами компанією "Біссофт"  розробляється та в найближчий час будуть створенні платформи, які стануть інструментами взаємодопомоги.

Наразі розробляються:

  • "Портал Гуманітарної допомоги Ukraine 2022" - майданчик, який з'єднає та створить відповідну комунікацію між тими хто потребує допомоги та тими хто може її надати.
  • "Всеукраїнська платформа підтримки “Наблизь допомогу" - платформа, яка реалізується сумустно з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та допоможе систематизувати потребу місцевих та регіональних органів влади, які забезпечують тил та завдяки веб-сервісу залучити всіх небайдужих (волонтери, представники бізнесу, ГО та інші) для закриття цієї потреби.

Opera Снимок 2022 03 04 172840 dopomoga.minre.gov.ua

Ми повідомимо найближчим часом щодо запуску цих проєктів.

Якщо Ви маєте можливість долучитись до реалізації цих двох проєктів - просимо звертатись за телефонами:  +38 097 321 16 60;  +38 093 027 47 72 або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.