Конференція «Модернізація житлово-комунального господарства - основа забезпечення належного рівня якості життя та сталого розвитку громад»

Представники "Агенції інноваційного, сталого розвитку та ресурсоефективності" взяли участь в спеціалізованій виставці - конференції «Модернізація житлово-комунального господарства - основа забезпечення належного рівня якості життя та сталого розвитку громад», яка відбувалась в Києві 7-9 вересеня 2016 року.

Захід проводився за підтримки Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та ВГО «Клуб мерів».
Наш представник Володимир Альохін розповів про конкурс, який наразі оголошено Агенцією - «Ресурсоефективні громади та інвестиції». До 30.09.2016 триває відбір перших 15-ти міських рад, для яких буде організовано реалізацію проекту. Детальну інформацію щодо проекту можна отримати на сайті http://www.aisdre.com, за електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або за телефоном (066)154-55-42.